Wij hebben veel ervaring bij het plaatsen van waterbronnen.

Gespecialiseerd in watertechniek

Bron Nunspeet

Professionele waterput boringenVakkundige beregeningen✓ Gespecialiseerd in watertechniek ✓

Een puls wordt ook wel bron, waterput of grondwaterpuls genoemd.

Wat is een bron pulsen?

Er zijn verschillende benamingen die op hetzelfde neerkomen. Een puls wordt ook wel bron, waterput of grondwaterpuls genoemd. Een bron pulsen wordt gedaan om grondwater te onttrekken. De puls wordt in de grond geplaatst en bestaat uit drie delen. Het eerste deel is een pvc-buis waar kleine gaten in zitten zodat het grondwater naar binnen stroomt. Over deze buis wordt een filterkous gedaan die ervoor zorgt dat er geen zanddeeltjes in de puls worden gezogen. Als derde is er een pvc-buis voor op het filterbuis die geen gaten heeft.

Wij hebben veel ervaring bij het plaatsen van waterbronnen. Zo kunnen wij ook op plaatsen die moeilijk de bereiken zijn de bron realiseren. Neem contact met ons op voor meer informatie!

Met een eigen waterbron is er altijd genoeg water, ook in de zomer.

Een bron laten slaan in omgeving Nunspeet

Bronnen kunnen op twee manieren worden gerealiseerd. De eerste is door een spuitboring en de tweede door een bronboring. Wanneer u een bron wilt laten slaan moet er eerst gekeken worden naar de diepte van het grondwater. Aan de hand daarvan wordt er beslist welke soort boring er nodig is. Ook in Nunspeet is het grondwater op verschillende dieptes te vinden.

Wilt u weten hoe diep het grondwater bij u zit? Door de jaren heen hebben wij veel ervaring opgedaan en weten we goed hoe diep het grondwater overal zit. Wij adviseren u graag bij het slaan van uw bron.

Pul Techniek is gespecialiseerd in bronnen spuiten, beregeningen aanleggen en boringen maken

Een eigen waterbron voor uw beregening

De zomers worden tegenwoordig steeds warmer en droger. Het is dan van belang om de tuin goed te beregenen. Als u een kleine tuin heeft is dit goed te doen, maar als u tuin iets groter is wordt het al snel een hele klus! Een goede oplossing hiervoor is om een eigen bron met beregeningsinstallatie aan te leggen. Met een eigen waterbron is er altijd genoeg water, ook in de zomer. Daarbij hoeft u geen leverancier meer te betalen.

Een beregening wordt zo ingesteld dat u tuin altijd genoeg water krijgt. De sproeiers gaan om een bepaalde tijd aan en uit. Op deze manier heeft u er geen omkijken naar en blijft er meer tijd over voor andere dingen. Wilt u meer informatie voor het maken van een waterbron en het aanleggen van een beregening? Neem dan contact met ons op!

Vrijblijvende offerte

Benieuwd wat wij voor u kunnen beteken? Neem gerust contact met ons op of vul het formulier hiernaast in. We zullen zo spoedig mogelijk contact met u opnemen om uw wensen te bespreken.

Wilt u gelijk iemand spreken? Bel dan 06-49490150

Aanvragen

Contactgegevens
Uw tuin
Huidige staat van de tuin
Versturen

al onze diensten

Benieuwd wat wij voor u kunnen betekenen? Bekijk al onze diensten!

Er zijn twee soorten grondboringen mogelijk, namelijk door een spuitboring of een bronboring

Boringen

Spuitboringen
Grondboringen

Bekijken
Waterbron slaan in Zeewolde | Pul Techniek

Pompen

Volledige pomp installaties en leidingwerk

Bekijken
Een beregening neemt u veel werk uit handen

Beregening paardenbak

Professionele beregeningsinstallaties in uw Paardenbak.

Bekijken
Woont u in Hierden en wilt u graag een beregening?

Beregening Tuin

Eenvoudige of volledig computergestuurde beregening

Bekijken