Waarom een eigen watervoorziening een goed idee is

Gespecialiseerd in watertechniek

Waterput slaan

Professionele waterput boringenVakkundige beregeningen✓ Gespecialiseerd in watertechniek ✓

Een waterput om de tuin te besproeien of als drinkwater te gebruiken

Een waterput boring laten maken

Het is handig om eerst te beslissen waar de waterput voor gebruikt gaat worden. Is dit alleen om de tuin te besproeien of ook om als drinkwater te gebruiken. De keuze die je maakt heeft gevolgen voor het slaan van een waterput. Hoe dieper er wordt geboord hoe schoner het water wordt. Wanneer de put voor drinkwater bedoeld is moet er dus dieper geboord worden. Wanneer je hiervoor kiest ben je ook duurder uit. Een ondiepe boring is in Nederland vaak al rond de 6 meter diep. Deze ondiepe boring kan dan gebruikt worden om de tuin te beregenen. Het is wel van belang dat het water even getest wordt. Als er te veel ijzer in het water zit komt er namelijk een roestkleur in de tuin.

Bent u benieuwd waar er bij u in de tuin een waterput gerealiseerd kan worden? Vraag een vrijblijvende offerte aan voor meer informatie.

Waarom een eigen waterbron een goed idee is

Wanneer u een eigen waterbron in beheer heeft, is er geen leverancier meer waar u aan vast zit. Dat zorgt er ook voor dat u niet meer hoeft te betalen voor drinkwater. Het drinkwater dat uit de waterput komt bevat weinig tot geen kalk waardoor het water ook nog wat zachter van smaak is. We sluietn hem aan op de waterpomp en u kunt eindeloos water tappen uit uw eigen tuin.

U hoef nooit meer bang te zijn dat er geen water meer is. Ook wanneer er lange periodes van droogte zijn, is er altijd genoeg voorraad. Bent u benieuwd waar er bij u in de tuin een waterbron gerealiseerd kan worden? Vraag een vrijblijvende offerte aan voor meer informatie.

Pul Techniek is gespecialiseerd in bronnen spuiten, beregeningen aanleggen en boringen maken

Waterput laten boren in je tuin

Ieder huis heeft water nodig. Wanneer u veel water gebruikt is het financieel aantrekkelijk om een eigen waterput te laten slaan. De put kunt u het beste laten slaan door een professioneel bedrijf dat hier de juiste machines en ervaring voor heeft. Bij Pul Techniek adviseren wij u graag wat aantrekkelijk is en wat niet. Zo is het bijvoorbeeld slim om u af te vragen of u de komende jaren niet gaat verhuizen. De waterput kunt u niet zomaar meenemen naar uw volgende huis. Je kan op de waterput ook een waterpomp of hydrofoorpomp aansluiten. Hiermee haal je het water met groot gemak uit de grond. 

Als u de put voor drinkwater wilt gebruiken dan moeten we dieper boren. Ook testen we of het water wel voldoende kwaliteit heeft. Vraag nu een vrijblijvende offerte aan en we nemen zo snel mogelijk contact met u op.

Vrijblijvende offerte

Benieuwd wat wij voor u kunnen beteken? Neem gerust contact met ons en vul vrijblijvend het formulier in. We zullen zo spoedig mogelijk contact met u opnemen om uw wensen te bespreken.

Contactgegevens
Uw tuin
Gewenste water oplossing
Waterput slaan
Waterpompen
Beregening
Grondwaterpomp
Meerdere oplossingen
Huidige staat van de tuin

Alle diensten van Pul Techniek

Meer zien van Pul Techniek? Neem gerust een kijkje in onze projecten!
Of vraag een vrijblijvende offerte aan.

Vrijblijvende offerte

Boringen

Lees hier alle informatie over het laten plaatsen van spuitboringen en grondboringen 

Pul Techniek verzorgd volledige pomp installaties en leidingwerk

Waterpompen

Pul Techniek realiseert naast de boring ook uw volledige waterpomp installaties en leidingwerk.

Een beregening neemt u veel werk uit handen

Beregening Paardenbak

Wij verzorgen de complete aanleg en onderhoud van het systeem, zodat u niet voor verrassingen komt te staan!

Professioneel sproeisysteem van de expert in watertechniek

Beregening tuin

Heeft u interesse in een envoudige of volledig computergestuurde beregening in uw tuin? Lees hier meer!