Bekijk hier onze nieuwste projecten

Beregening tuin Ermelo

Wij hebben een mooie beregening mogen realiseren in Ermelo. Er zijn verschillende sproeiers in de voor- en achtertuin geplaatst. Op deze manier is er geen omkijken meer naar het besproeien van de tuin.

Wij verzorgen de complete aanleg en onderhoud van het systeem, zodat uw paardenbak altijd perfect voor elkaar is en u niet voor verrassingen komt te staan in een droge periode!

Complete beregeningsinstallatie paardenbak en tuin Garderen

Deze paardenbak hebben wij voorzien van een beregeningssysteem. Als de beregening op de juiste momenten aan staat voorkomt het dat er stof opstuift. De sproeiers kunnen computer gestuurd aan worden gezet maar ook handmatig. Zo hebben ruiter en paard geen last van de stof. 

Beregening Tuin Epe

Ook bij een grotere opervlakte kunnen wij ook een beregening aanleggen. De sproeiers worden zo ingesteld dat ze een groter bereik hebben. Op deze manier wordt er geen vierkante meter overgeslagen. 

Beregening aanleggen door Pul Techniek? Dan bent u zeker bij het goede adres!

Beregening tuin Drielanden

Dit project hebben wij uitgevoerd en opgeleverd in Drielanden Harderwijk. Er is een beregening aangelegd zodat de tuin automatisch gesproeid kan worden. Hierbij hebben wij een Waterpomp met leidingwerk geleverd.

Bij Pul Techniek kunt u terecht voor beregeningen, pompen en boringen

Benieuwd wat wij voor u kunnen beteken?