Beregening Epe

Beregening aangelegd in de tuin.

Ook voor grotere projecten leggen wij beregeningsinstallaties aan. Bij dit project is een bron geboord in combinatie met een onderwaterpomp. Het leidingwerk voor de beregeningsinstallatie hebben wij erin gefreesd met een kettingfrees. Hierdoor beschadigen wij minimaal uw gazon. Uiteindelijk strooien wij graszaad en herstelt uw gazon weer.

Pul Techniek heeft het volgende gerealiseerd:

Recente projecten

Bekijk hier andere recente projecten van tevreden klanten!

Beregening tuin Ermelo

Wij hebben een mooie beregening mogen realiseren in Ermelo. Er zijn verschillende sproeiers in de voor- en achtertuin geplaatst. Op deze manier is er geen omkijken meer naar het besproeien van de tuin.

Wij verzorgen de complete aanleg en onderhoud van het systeem, zodat uw paardenbak altijd perfect voor elkaar is en u niet voor verrassingen komt te staan in een droge periode!

Complete beregeningsinstallatie paardenbak en tuin Garderen

Deze paardenbak hebben wij voorzien van een beregeningssysteem. Als de beregening op de juiste momenten aan staat voorkomt het dat er stof opstuift. De sproeiers kunnen computer gestuurd aan worden gezet maar ook handmatig. Zo hebben ruiter en paard geen last van de stof. 

Beregening Tuin Epe

Ook bij een grotere opervlakte kunnen wij ook een beregening aanleggen. De sproeiers worden zo ingesteld dat ze een groter bereik hebben. Op deze manier wordt er geen vierkante meter overgeslagen. 

© Pul Techniek 2019 | Design by Defero | Privacy statement