Beregening laten aanleggen in Ermelo en omstreken

Beregening Ermelo

Beregening plaatsen in de tuin

Wij hebben een mooie beregening mogen realiseren in Ermelo. Er zijn verschillende sproeiers in de voor- en achtertuin geplaatst. Op deze manier is er geen omkijken meer naar het besproeien van de tuin. Heeft u ook interesse in een beregening in uw tuin? Neem dan gerust contact met ons op om de mogelijkheden te bespreken. 

Pul Techniek heeft het volgende gerealiseerd:

Recente projecten

Bekijk hier andere recente projecten van tevreden klanten!

Beregening tuin Ermelo

Wij hebben een mooie beregening mogen realiseren in Ermelo. Er zijn verschillende sproeiers in de voor- en achtertuin geplaatst. Op deze manier is er geen omkijken meer naar het besproeien van de tuin.

Wij verzorgen de complete aanleg en onderhoud van het systeem, zodat uw paardenbak altijd perfect voor elkaar is en u niet voor verrassingen komt te staan in een droge periode!

Complete beregeningsinstallatie paardenbak en tuin Garderen

Deze paardenbak hebben wij voorzien van een beregeningssysteem. Als de beregening op de juiste momenten aan staat voorkomt het dat er stof opstuift. De sproeiers kunnen computer gestuurd aan worden gezet maar ook handmatig. Zo hebben ruiter en paard geen last van de stof. 

Beregening Tuin Epe

Ook bij een grotere opervlakte kunnen wij ook een beregening aanleggen. De sproeiers worden zo ingesteld dat ze een groter bereik hebben. Op deze manier wordt er geen vierkante meter overgeslagen. 

© Pul Techniek 2019 | Design by Defero | Privacy statement